Cosmelan in Den Haag

Cosmelan nummer 1 depigmentatie behandeling die gericht is op het tegen gaan van pigmentatie. De behandeling kan worden ingezet voor het behandelen van Melasma (zwangerschapsmasker), ouderdomsvlekken, zon beschadiging of pigment dat is ontstaan na trauma of medicatie gebruik. Een cosmelan behandeling in Den Haag bestaat uit meerdere fases. De fases zijn verdeeld over 3 dagen. De eerste dag, dit is 7-10 dagen voor de Cosmelan 1 behandeling, kom je langs voor een behandeling. Tijdens deze behandeling prepareert een van onze huidspecialisten jouw huid voor de behandeling. Dit gaat aan de hand van een peeling.


Na 7-10 kom je terug naar onze kliniek. Tijdens deze behadeling zal het Cosmelan 1 masker op jouw huid worden aangebracht. Dit masker dient 8-12 uur op de gezicht te blijven zitten. Houd er rekening mee dat het een gekleurd masker is, deze zal dus gedurende 8-12 uur zichtbaar zijn op de huid.

 

Nadat de afgesproken tijd voorbij is mag je het masker voor jouw huid afwassen met behulp van een koud washandje. De hierop volgende 2
dagen smeer je de behandelde huid in met de meegegeven producten. 2 dagen later kom je weer terug naar de kliniek voor een controle. Tijdens deze controle kijkt onze huidspecialist naar jouw huid en krijg je de uitleg over de thuisverzorging. Tevens krijg je daarna de Cosmelan 2 crème mee naar huis. Dit is een creme die je op het gehele gezicht dient aan te brengen, zowel in de ochtend als in de avond. Cosmelan 2 zul je gedurende 2 maanden blijven gebruiken. Na deze 2 maanden zul je het stapje voor stapje afbouwen naar enkele keren per week.