Chemische peeling 

Voor iedere huid de juiste chemische peeling 

Een grote aanbod aan peelingen van mild tot intensief in de kliniek in Den Haag. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Het huidvernieuwing proces

Onze huid vernieuwd zich op een natuurlijke manier om de 28 dagen. Verschillende fases in ons leven kunnen dit proces verstoren of vertragen. Denk hierbij aan acne, glimmende huid, open poriën, huidveroudering, doffe huidskleur, donkere vlekken enz. Met de Mesopeel van Mesoestetic gaan we het natuurlijke proces helpen.

Aantal benodigde behandelingen

Voor een optimaal resultaat wordt de medische peeling in een kuurverband aangeraden. Het is gebruikelijk dat er tussen de 3-6 peelings worden ingepland met tussenpozen van 2-4 weken. Dit omdat de huid een herstelperiode nodig heeft na een medische peeling. Na ieder behandeling zie je  vooruitgang.