Mesotherapie tegen haaruitval

Heb jij last van haaruitval? Cosmedical Skin Clinic in Den Haag biedt jou bij bepaalde vormen van haaruitval een behandeling die voor haargroei op een natuurlijke manier weer stimuleert: mesotherapie. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en heel veilig. Vooral bij haaruitval door hormonaal onevenwicht, stress en ziekte of bij alopecie (kale plekken) is mesotherapie succesvol.

Mesotherapie: injecties stimuleren de haarcellen

De behandeling bestaat uit een reeks injecties rechtstreeks in de haarcellen. De geïnjecteerde stof werkt in op de goede stoffen in uw haarcellen en stimuleert zo hun herstel. Na regelmatige behandelingen zijn de cellen sterker en krijg je nieuwe haargroei.

Mesotherapie: voor uiteenlopende vormen van haaruitval

Mesotherapie tegen haaruitval is het efficiëntst voor mannen en vrouwen bij wie de haardos dunner werd. Ook voor wenkbrauwen en baard kan het een efficiënte behandeling zijn. Zelfs bij mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica) heeft mesotherapie zijn waarde al bewezen.

Hoe verloopt de behandeling?

Neemt de haargroei niet toe? Dan is mesotherapie vaak een oplossing om inactieve haarzakjes weer te activeren. Met een fijn naaldje krijg je kleine injecties: elke week gedurende een maand, daarna om de twee weken gedurende twee maanden, en tot slot elke maand gedurende drie maanden. Een intensieve behandeling met achteraf een evaluatiemoment en indien nodig een nabehandeling.