Mesoestetic Sun Protection

Melan 130 Pigment Control : licht getinte complete bescherming voor de pigment gevoelige huid.

Mineral Matt Anti-aging Fluid 50 : vloeibare poeder emulsie en werkt matterend, geschikt voor de vette, gecombineer, gevoelige, acne en reactieve huid.

Light Water Anti-aging Veil 50 : lichte samenstelling en werkt hydraterend, geschikt voor de normaal tot gecombineerde huid.

Nourishing Anti-aging Oil 50 : voedende olie-gel geschikt voor de droge en rijpere huid

Sun Protective Repairing Stick 100 : waterbestendig en handig om mee te nemen, geschikt voor gevoelige zones zoals lippen, littekens, pigmentvlekken.

Anti-aging Facial Sun Mist SPF50 : spray speciaal voor het gezicht, plakt niet en handig om mee te nemen, kan over je de make-up gebruikt worden.

Anti-aging Body Sun Mist SPF50 : spray ideaal voor het lichaam.

 

Hoge UV-bescherming met een subtiel natuurlijk tintje. Kan in de loop van dag wat meer gaan glimmen.

Heeft een UV-bescherming met minerale en chemische filters. 

 

Bevat alleen minerale filters. Beschermt de huid. Heeft een matte uitstraling.

 

UV-bescherming met een hoge SPF50+ factor. Is rijk aan omega 3 en 6 dat de huid voeding geeft en de huidbarriere versterkt.

Bevat minerale en chemische filters en is geschikt voor de gevoelige huid. Ook handig om mee te nemen in je tas om tussentijds bij te werken.

Spray speciaal voor het lichaam met SPF50+. Handig om mee te nemen en plakt niet. Tijdens het zonnebaden elke 2 uur bij sprayen. Na het zwemmen weer opnieuw aanbrengen.

Spray zonbescherming speciaal voor het gezicht. Ook handig om mee te nemen in je tas om tussentijds je zonbescherming bij te werken. Mag ook over de make-up aangebracht worden.