Verzenden & bezorgen

Wij willen u graag zo snel en zorgvuldig mogelijk uw bestelling bezorgen, daarom werken wij samen met PostNL. Samen met PostNL kunnen wij uw bestelling van maandag t/m zondag bezorgen en kunnen wij het zelfs bij uw plaatselijke postkantoor of supermarkt laten bezorgen. Altijd volgens afspraak en op tijd!

Gratis verzending vanaf € 100,00!

Bij bestellingen onder de € 100,00 vragen wij een kleine vergoeding van € 8,95.


* Wanneer de producten niet op voorraad zijn, kunt u doorgaans 1-3 werkdagen bij de aflevertijd optellen. Indien het langer duurt, wordt er contact met u opgenomen.
** Wanneer voor 17:00 uur besteld, is ook zondaglevering mogelijk tegen betaling van € 9,95.

 

Overdag niet thuis? Kies dan Pakje Gemak!
Bent u overdag niet thuis om uw bestelling in ontvangst te nemen of u heeft gewoon geen zin om op de postbode te wachten. Wij bieden u de oplossing, Pakje Gemak van PostNL. U kiest heel eenvoudig bij het afrekenen van uw bestelling een Supermarkt of ander PostNL afhaalpunt bij u in de omgeving. Uw bestelling wordt daar bezorgd en u kunt het dezelfde werkdag afhalen op vertoon van uw legitimatie.

 

Track & Trace:

U ontvangt van elke bestelling die u bij ons plaatst een Track & Trace. Hiermee kunt u uw bestelling volgen en de verwachtte aflevertijd en datum bekijken. Deze informatie wordt verschaft door Post NL.

 

Niet thuis?

Wanneer u op moment van bezorgen niet thuis bent, dan wordt het pakketje bij de buren afgeleverd of wordt het een dag later opnieuw geprobeerd. Wanneer het pakketje bij de buren wordt afgeleverd krijgt u hiervan bericht in de brievenbus of op de PostNL app. Bent u die dag erna niet thuis en kan de bezorger het pakketje ook niet bij de buren afleveren, dan gaat het pakketje naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie. U kunt uw bestelling dan de volgende dag afhalen. Heeft u het pakketje na 21 dagen nog niet afgehaald, dan wordt deze retour gestuurd naar ons en zullen wij hem als retour verwerken.