Laserontharing met de GentleMAX Pro in Den Haag

Bent jij het ook zat om telkens weer te moeten scheren? En wil jij ook gewoon een gladde en haarvrije huid zonder stoppels en bultjes? Dan is laserontharing de geschikte oplossing voor jou. Bij Cosmedical Skin Clinic in Den Haag beschikken we de GentleMax Pro Laser.

GentleMAX Pro

De GentleMAX Pro is de meest krachtigste laser ter wereld met een enorm effect!
De laser bestaat uit een combinatie van de Alexandrite laser en Nd:Yag laser, hierdoor kan de laser in gemiddeld slechts 6 tot 8 behandelingen het gewenste resultaat bereiken, ieder huidtype behandelen en weet zelfs de kleinste donshaartjes te raken.

De GentleMAX Pro werkt met een gepatenteerd koelsysteem waardoor de huid eerst gekoeld wordt voordat de laserstraal wordt afgegeven. Hierdoor is de behandeling minder gevoelig en is er geen gel nodig.

Hoe werkt het?

Dat vraag jezelf  waarschijnlijk af, hoe werkt het? Laser ontharing is erop gericht om ongewenste haargroei voor zowel mannen als vrouwen definitief te stoppen. Een geconcentreerde laserstraal wordt afgegeven en wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. De warmte van de laser dringt door tot in de haarfollikel, wat er voor zorgt dat de haar niet meer verder zal groeien. Deze ontharing methode is tevens de enige bewezen remedie voor ingegroeide haren en bultjes.
 

Resultaat

De GentleMAX Pro staat bekend om de snelle behandelingen; in slechts 6 tot 8 behandelingen kan ongewenste haargroei definitief gestopt worden.

 

Natuurlijk is het aantal behandelingen altijd per persoon verschillend en afhankelijk van diverse aspecten zoals huid, haar, haarstructuur, de diepte van het haarzakje, hormonen en leeftijd. Met behandeling met de GentleMax Pro heb je gegarandeerd het snelste resultaat in tegenstelling tot andere lasers. Laserontharing is een vorm van definitief ontharen. De resultaten van laserontharing kunnen echter wel beïnvloed worden door schommelingen in de hormoonspiegel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan zwangerschap, de overgang en veranderingen op het gebied van anticonceptie.

 

Kom jij snel langs voor een kosteloos intake en een testshot?

 

 

Kom jij snel kennis maken met de GentleMax Pro behandelingen, in Den Haag?