Mesotherapie tegen cellulitis

Stoor jij je aan een ontsierende sinaasappelhuid? Overweeg dan zeker mesotherapie tegen cellulitis. Met onderhuidse injecties verbetert Cosmedical Skin Clinic de lokale bloedcirculatie. De vetcellen verkleinen en dus vermindert de cellulitis.

Mesotherapie tegen cellulitis in bepaalde zones

Cellulitis ontstaat door de uitzetting van onderhuidse vetcellen. Die gaat meestal gepaard met de ophoping van vocht en in een latere fase zelfs met verhard bindweefsel. Met mesotherapie pak je het probleem onder de huid aan. De behandeling is vooral geschikt voor billen, dijen en knieën. 

Hoe verloopt uw behandeling?

Hele dunne naaldjes brengen een mengsel in het vetweefsel dat zich 2 tot 3 mm onder de huid bevindt. Dit mengsel bevat enzymen (om de vetten op te lossen), aderversterkende middelen (om vochtophoping tegen te gaan) en vitaminen (om de huid te verbeteren). De eerste fase van uw behandeling duurt een drietal maanden. Met een tussenperiode van ongeveer tien dagen kom je naar de kliniek voor acht tot tien injectiesessies. Om het resultaat te behouden is het advies om de behandeling om de twee maanden te herhalen.